The Lost History of Man

The Lost History of Man
Introductie   ·   Oude geschriften   ·   Atlantis   ·   Archeologische plaatsen   ·   Mars   ·   Anomalieën
The Lost History of Man
Nederlands
English

Genetische manipulatie


In de lezingen van Edgar Cayce werd het bestaan van wezens genoemd die zowel half mens als half dier waren en die op aarde voorkwamen tot 9.000 v.Chr. Omdat ze niet geheel menselijk waren en gewoonlijk slechts een dierlijk laag intellect bezaten, werden deze wezens ook wel "dingen" of "automaten" genoemd. Zij werden uitgebuit als werkslaven om het zware werk te doen dat niet veel intellect vergde. Het gebruik van deze wezens zorgde voor een groot ethisch conflict tussen hen van de facties van de zonen van Belial - die hen wilden blijven exploiteren - en zij van de Wet van Eén - die deze wezens meer rechten, vrijheid en plaats voor spirituele ontwikkeling wilde geven.


Edgar Evans Cayce (de zoon van Edgar Cayce) verklaarde deze wezens in zijn boek: "Edgar Cayce over Atlantis" (1988) als het gevolg van genetische manipulatie. Het onderwerp en de mogelijkheid tot genetische modificatie was nog onbekend in de tijd dat Edgar Cayce leefde, dus werd dan ook niet genoemd in zijn lezingen. De eerste gemodificeerde organismes in de moderne tijd waren namelijk bacteriën in 1973, en genetisch gemodificeerde muizen in 1974.


Griekse vaas Regressie-hypnotherapist Dolores Cannon beschreef in haar boek: "Convoluted Universe (2001)", het verhaal van John over Atlantis waar op een bepaald moment de Atlantiërs genetische experimenten begonnen uit te voeren; Het klonen van dieren en mensen om te zien of ze het voor elkaar konden krijgen. Ze produceerden vele verschillende vormen zoals zeemeerminnen, centaurs en mensachtige wezens met hoorns en geitenhoeven (saters) en verkocht deze als huisdieren om op het land te werken en dergelijke, aangezien ze meer dierlijk waren dan menselijk. Op een gegeven moment stopte men hier mee omdat het ziekte veroorzaakte en eventueel het menselijke ras kon vernietigen.


Het gechannelde boek: "Nefratete, Priesteres in Atlantis (1997)" door Joke Bouwsma noemde kort het bestaan van deze wezens als geheime genetische experimenten waar de gewone mens niet van wist. Hun meesters gebruikten een soort van hersenspoeling om hen gehoorzaam te houden.


Dr. Cottrell's e-book: "Atlantis Revisited" vermeldde dat het klonen van mensen reeds uitgevoerd werd door de oude Atlantiërs. Ook volgens Dr. Cottrell en Daan Akkerman zou men geëxperimenteerd hebben met genetische manipulatie waar men elementen combineerde van zowel mens als beest.


Volgens Daan Akkerman's boek: "Atlantis en ufo's (2003)" was de mens gedurende de latere periode van Atlantis (gedurende periode van spiritueel verval, vlak voor de uiteindelijke laatste vernietiging) over het algemeen een emotieloos wezen (alhoewel er waren uitzonderingen waren) dat tevens nog in contact stond met de gevallen engelen. Deze gevallen engelen hadden echter, gedurende die tijd, de mogelijkheid verloren om zich te manifesteren in stoffelijke lichamen vanwege de toegenomen verdichting van materie, dat het gevolg was van de laatste grote veranderingen aan het elektromagnetisch veld van de aarde gedurende de tweede catastrofe van Atlantis. Ze konden zich echter binden aan de stoffelijke mens, en probeerde voortdurend, door middel van de mens, om een wezen zonder vrije wil te creëren die men zich naar hun inzicht kon vormen. (De slavenarbeiders die door Edgar Cayce de "dingen" genoemd werden.) Door de mens vervolgden ze hun genetische manipulaties op mensen, dieren en planten, wat het bestaan veroorzaakte van monsterlijke wezens en tevens het bestaan van reuzen en dwergen.


Misschien is dit waarom het Boek der Reuzen tevens gewag maakt van "monsters", naast reuzen. Het lijkt er op dat de monsterlijke wezens uit de Griekse mythologie - zoals de Chimaera (een wezen met het lichaam van een leeuw (of geit) en de hoofden van een leeuw, een geit en een slang als staart) en de driekoppige hond Kerberos - tevens het resultaat van de destijdse genetische experimenten waren.gemengd schepsel
Een gemengd schepsel op een Mesopotamisch reliëf.

hoofd jakhals
Een man met het hoofd van een jakhals,
net zoals de Egyptische god Anubis.Sayre schedel

In de jaren 1880 werden er reusachtige menselijke skeletten gevonden in een grafheuvel bij Sayre, in de provincie Bradford te Pennsylvanië met een lengte van meer dan 2,1 meter. De schedels hadden puntige uitsteeksels die eruit zagen als hoorns. De ontdekking werd gedaan door een groep antiquairs met een goede naam maar zouden zijn gestolentoen de beenderen werden gestuurd naar het American Investigating Museum in Philadelphia. Alhoewel velen geloofden dat het om vervalsing ging, zouden er gelijksoortige schedels gevonden zijn in de buurt van Wellsville, New York, en in een mijnwerkersdorp dicht bij El Paso, Texas - beide tijdens de 19de eeuw.


Misschien waren dit wel schedels van de "saters" (of satyrs) uit de oude volkslegendes en de Griekse mythologie en vertonen zich teven op Mesopotamische bas-reliëfs. Over het algemeen stonden ze bekend als ondeugende wezens, een soort van plaaggeesten, die meestal eruit zagen als half mens, half geit. Mogelijk was de "oni" (demon) uit de Japanse mythologie ook een sater.
saters Griekenland
Saters op een klassiek-Griekse vaas.
(Mogelijke ouderdom tussen 480-323 v.Chr.)

saters Mesopotamië
Saters op een eeuwenoud Mesopotamisch bas-reliëf.
(Op z'n minst zo'n 5.800 jaar oud.)Lytle Robinson maakte ook gewag van deze gemengde wezens in zijn boek: "Edgar Cayce's Story of the Origin and Destiny of Man (1972)", dat gebaseerd was op de Edgar Cayce lezingen. Hierin verteld hij dat de "dierlijke invloeden" zoals aanhangsels van vleugels, staarten, veren, klauwen en hoeven pas in het jaar 9.000 v.Chr. geheel verdwenen waren van het menselijke lichaam, met uitzondering van enkelen die later op accurate wijze werden weergegeven in Assyrische en Egyptische kunst. De sfinx zou een benoemenswaardig voorbeeld zijn van één van de eerdere monsters.


(Mogelijk werd met deze hier genoemde "sfinx" de Mesopotamische "Lammasu" bedoeld, wat een Cherubijn (Karibu) voorstelt. Het lijkt er op dat de Cherubijnen (mogelijk al voor de eerste Adamieten) door de Anunnaki geschapen waren omdat ze volgens de Mesopotamische teksten tevens de "Apkallu" schiepen, een andere soort gemengde wezens die afgebeeld werden als mensachtig met vleugels en het hoofd van een man of vogel, en soms met de onderkant van het lichaam afgebeeld als de staart van een vis.)


templeEdgar Cayce sprak in zijn lezingen over de zogenaamde "Tempel Opoffering" (Temple Sacrifice), wat een soort van op spiritualiteit gebaseerd ziekenhuis of gezondheidscentrum zou zijn, en de "Tempel Schoonheid" (Temple Beautiful), wat een soort school was voor hoger- en beroepsonderwijs. De Tempel Opoffering had niets te maken met menselijke en dierlijke offers, maar betrof in plaats daarvan het offer van het ego, oftewel het opheffen van egoïsme, om zich te ontwikkelen op de weg naar een meer goddelijk doel.


Edgar Cayce noemde dat er zulke tempels waren in zowel Atlantis als in (het vroege) Egypte rond de jaren 10.000 v.Chr. Deze centra gaf hoop aan de "dingen" dat hun lichamen zouden kunnen worden veranderd om zowel lichaam als ziel te genezen en tevens om zich te ontdoen van de dierlijke invloeden die de mensheid had verdorven op grote schaal. Behandelingen ter correctie van lichamelijke en geestelijke misvormingen werden niet alleen door chirurgische ingrepen, medicijnen, elektrotherapie, massage, aanpassingen van de ruggengraat enzovoorts, maar ook door dieet, de trillingen van muziek, kleuren, dans, zang, chant, en de belangrijksten: aanhoudende diepe ontspanning en meditatie, beiden om de geestelijke vibratie en de vitaliteit in het lichaam te verhogen zodat het lichaam zichzelf beter en dus sneller kan genezen. (Pijn, vrees, zorgen en stress verlagen juist de vibratie en zouden zoveel mogelijk moeten worden opgelost of vermeden.) Er is namelijk een strakke relatie tussen geest en materie waar wetenschappers in de tijd van vandaag nog maar net het tipje van de sluier hebben opgelicht met de huidige kwantummechanica.


Angkor Wat

Ook volgens Dr. Douglas James Cottrell was de Tempel "Schoonheid" bedoeld voor degenen die het slachtoffer waren van de genetische experimenten en hier onder leden. Het tempelcomplex van Angkor Wat in Cambodja zou tevens een gezondheidscentrum geweest zijn dat vergelijkbaar was met de "Tempel Schoonheid" en de "Tempel Opoffering", dat in zijn oorspronkelijke vorm gebouwd 10.000 jaar geleden zou zijn gebouwd door degenen die uit Atlantis (Poseida) waren geëmigreerd en zich in deze regio zouden hebben gevestigd.Bij deze tempelcomplexen zijn er ook afbeeldingen van mensen met dierlijke eigenschappen te zien, zoals mensen met de staart van een slang in plaats van de menselijke benen (de "Naga"). (Bron: "Douglas James Cottrell PhD: Secrets of Angkor Wat", door Rammsteinregeln.)Volgende pagina: "Reusachtige beesten"

Vorige pagina: "Atlantische luchtvaartuigen"

Terug naar boven

Interessante website? Deel het met vrienden:

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUponGeen enkele tekst op deze website mag zonder toestemming gekopiëerd worden of elders gebruikt zonder uitdrukkelijk geschreven toestemming van de auteur. Voor vragen/feedback kunt u contact opnemen met de auteur.