The Lost History of Man

The Lost History of Man
Introductie   ·   Oude geschriften   ·   Atlantis   ·   Archeologische plaatsen   ·   Mars   ·   Anomalieën
The Lost History of Man
Nederlands
English

Mars in andere oude culturen


Niet alleen in de oude Soemerische kleitabletten vinden we mogelijk aanwijzingen dat een deel van de mensheid van buitenaardse origine zou kunnen zijn. Volgens de overleveringen van de Afrikaanse Zulu-stam vertellen hun verhalen dat hun voorouders hun oorsprong hadden op de rode "ster" die men "Liitolafisi" noemde (dat "het oog van de bruine hyena" betekend) en welke ons vandaag de dag bekend is als de planeet Mars. Een lange tijd geleden zou men naar de Aarde gekomen zijn in "boten" (ruimteschepen?) waar men in het begin de Sahara-woestijn bevolkt zou hebben wat toen nog een tropisch regenwoud was. "Unkulunkuli" is de naam van hun God en is volgens hen de eerste "man" en is aanwezig in de gehele schepping.

Mogelijk is er dan ook een verband tussen de Zulu's en de Olmeken uit het oude Meso-Amerika, die volgens de huidige geschiedkundigen de voorlopers van de Maya's waren, voordat hun wrede leiders werden verstoten. We kennen de Olmeken vanwege de kolossale stenen "Olmeekse hoofden", die met zeer verfijnde precisie gemaakt zijn en onder het zand gevonden zijn in Veracruz, in Mexico. (Waarschijnlijk later begraven om hun negatieve invloed ongedaan te maken aangezien men ze blijkbaar niet of nauwelijks kon vernietigen of verplaatsen.) Het kan iemand niet ontgaan dat sommigen van deze beelden duidelijk Afrikaanse negroïde trekken vertonen, terwijl, volgens het huidige archeologische beeld, er toen geen negroide ras in Amerika zou bestaan en er geen sprake was van transatlantisch contact tussen Afrika en Amerika.

Unarius is een non-profit organisatie die opgericht was in 1954 door de Amerikaanse elektrotechnicus Ernest L. Norman (1940-1971), dat het doel had om een nieuwe "interdimensionale wetenschap van het leven" uit te dragen dat gebaseerd was op vierdimensionale natuurkundige principes, verkregen door middel van (door hemzelf) gechannelde informatie van intelligente wezens die verbleven op hogere frequentiegebieden. In zijn boekje: "The Thruth about Mars (1956)" ("de waarheid over Mars"), schreef hij dat er zelfs vandaag de dag nog steeds leven zou zijn op Mars en er zouden zelfs op beperkte schaal nog "mensen" leven in ondergrondse steden die met elkaar verbonden zouden zijn door reusachtige metalen buizen met een diameter van 91,4 tot 152,4 (drie tot vijfhonderd voet in diameter), waarin lange monorailvoertuigen zich stil en zeer snel van de ene stad naar de andere konden verplaatsen.


Mars buizen
Een close-up van één van de geribbelde transparante "buizen" op MarsPas vroeg in het jaar 2000 werd onder publieke druk de wetenschappelijke data van de eerste MGS MOC (Mars Orbiter Camera) aan het grote publiek vrijgegeven waarbij foto's te zien waren van de oppervlakte van Mars. De Amerikaanse auteur Richard Hoagland ontdekte op deze foto's kilometers lange geribbelde "buizen" waar op bepaalde plaatsen de weerkaatsing van licht te zien was. (Zie afbeelding hierboven.) Hierdoor was de indruk ontstaan dat deze van een doorzichtig materiaal zoals glas zouden kunnen zijn, of misschien een soort plastic aangezien deze buizen wel elastisch lijken zoals bij een stofzuigerslang. Zouden dit misschien de buizen kunnen zijn waar Norman tientallen jaren eerder over sprak?

Volgens Norman zouden de Marsbewoners oorspronkelijk van een andere (niet bij naam genoemde) planeet gekomen zijn welke stervende was. Meer dan een miljoen jaar geleden zou men op Mars aangekomen zijn en daarnaast stichtte men tevens een kolonie op Aarde dat door de evolutie der ttijd het hedendaagse Chinese ras werd. Mogelijk betrof dit de beschaving van het legendarische continent Mu of Lemurië, dat nog voor Atlantis bestaan zou hebben en wat zich zou hebben bevonden in de Grote Oceaan totdat het meeste land van dit continent verzonk ten gevolge van hevige vulkaanuitbarstingen. (Volgens Dr. Douglas James Cottrell zou dit rond de periode van 250.000 v.Chr. gebeurd zijn. )

Norman beschreef de groeperingen die we nu kennen als de Mongolen en de Tataren als hoofdzakelijk woeste rondtrekkende nomadenstammen die afstamden van het Arische ras. (Volgens Edgar Cayce en madame Blavatsky waren de Ariërs afstammelingen van één van de rassen afkomstig van Atlantis.) Deze kolonisten van Mars zouden met deze stammen veel problemen hebben gehad. Alhoewel ze wapens hadden dat deze nomadenstammen volledig uit kon roeien deden ze dat niet omdat ze niet hun naasten wilde doden. Hij noemde tevens in zijn boek dat de verschillende dynastieën van het Chinese Keizerrijk voor het grootste gedeelte direct te traceren zouden zijn naar de lijn van dit ras van Marsbewoners.

Volgens de Duitse schrijver en onderzoeker Hartwig Hausdorf schreven en benadrukten de oude keizers van China zelf hun eigen bewering dat hun eigen voorouders niet van de Aarde kwamen maar dat zij de afstammelingen waren van de zogenaamde: "zonen van de hemel". (De zonen Gods?)

Het lijkt erop dat de technologie en gebruiken van de Marsbewoners, zoals de kennis van de natuur en de bouw van piramides, een zeer lange tijd op Aarde behouden was, en dat de beschaving van Atlantis hier gebruik van maakte totdat deze kennis uiteindelijk op den duur verloren raakte, mogelijk als resultaat van natuurrampen waarbij volgens Plato voornamelijk de ongeletterden in de bergen het overleefden.Volgende pagina: "Anomalieën uit de oudheid"

Vorige pagina: "Dr. Douglas James Cottrell over Mars"

Terug naar boven
Interessante website? Deel het met vrienden:

Facebook Twitter Google Reddit

Deze website en teksten zijn copyright © 2009-2023 M. Talc. All rights reserved.
Citeren is toegestaan mits een link naar de bron wordt gegeven: www.thelosthistoryofman.com.
Voor vragen of feedback kunt u contact opnemen met de auteur.